We willen hier toch benadrukken dat elke vrijwilliger die meegaat de volledige reis zelf betaalt en gratis werkt gedurende het verblijf. De bedragen die via de benefietacties worden ingezameld gaan integraal naar het project.

NOVEMBER 2010: 

Deelnemers:

Tandartsen: Anita Lenaerts, Marian Schaerlaekens, Guido Aerts, Chris Kruijen en Kristine Carlier.

Vrijwilligers:Chris Maex en Robert Lenaerts.

FOTO'S

 

OKTOBER 2011: 

Deelnemers:

Tandartsen: Anita Lenaerts en Anne Vandurme.

Vrijwilligers: Erik Remans, Linda Maes, Yolande Boelanders, Frederik Carlier, Beatriz Pérez en Sophie Comeyne.

FOTO'S

 

OKTOBER 2012:

Deelnemers:

Tandartsen: Marian Schaerlaekens, Anita Lenaerts, Isabel Gysemans, Harry Van Litsenborg, Hanne Luyts, Christine Baert en Rien Koopmans.

Arts: Tania Vermeulen. 

Vrijwilligers: Erik Remans, Linda Maes, Yolande Boelanders, Katrien Stalmans en Doutzen Koopmans.

FOTO'S

 

NAJAAR 2013:

Marian Schaerlaekens en Anita Lenaerts zijn elk met een apart team naar Nepal getrokken. Dit is mogelijk dankzij de groeiende belangstelling.

FOTO'S

 

NAJAAR 2014:

Anita Lenaerts is met 2 achtereenvolgende teams naar Nepal geweest. De belangstelling blijft toenemen en het enthousiasme is groot.

FOTO'S

 

VOORJAAR 2015:

Acht jonge mensen trokken naar Nepal om er te werken. 7 tandartsen en 1 vrijwilliger waren nauwelijks een maand voor de zware aardbeving ginder en trokken verder dan de omgeving van het centrum om er zorgen toe te dienen.

FOTO'S

 

NAJAAR 2015:

Na de aardbeving trok een team naar het getroffen gebied regio Ghorka. In het plaatsje Makaisingh werd voor het eerst gewerkt in vrij primitieve omstandigheden omdat de noden daar op dat ogenblik groter waren dan in het Health Center in Chitwan

FOTO'S

 

OKTOBER 2016:

Voor de tweede maal trok een team naar Makaisingh om de 2de "dental post" verder uit te bouwen. In Chitwan draait alles prima dankzij de lokale medewerkers, in Makaisingh is onze hulp nog meer nodig.

FOTO'S